Over Ons

Welkom bij de Gouden Ambacht; specialist in gehaktproducten. Bijgestaan door een team van enthousiaste mensen produceert Henk dagelijks met veel plezier en vakmanschap de meest heerlijke gehaktproducten. Na vele jaren kan het volmondig gezegd worden: de Gouden Ambacht blinkt uit in gehaktballen. 

De smaak is tongstrelend en de variatie en mogelijkheden zijn onovertroffen. De gehaktballen zijn verkrijgbaar in diverse maten en smaken. Van gezellig klein partyformaat tot een reuze familiebal en alles daartussen in. U zegt het maar, licht gekruid of zeer spicy. Absolute topper en Evergreen is de Twentse gehaktbal.

Naast de passie voor gehaktballen biedt de Gouden Ambacht ook nog een rijk assortiment aanvullende producten zoals hamburgers, braadworsten, beenham, div smaken party ballen.
De Gouden Ambacht heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in voorgegaarde producten. Een hele bewuste keuze. De klant heeft er geen omkijken na en voorgegaard is erg handig voor iedere afnemer die zelf geen capaciteit heeft om grote hoeveelheden vleesproducten zelf te bakken of te garen. Dat doet de Gouden Ambacht dus graag voor u. 

Henk zet zijn klanten daadwerkelijk op een voetstuk. Niemand uitgezonderd. De aanpak is buitengewoon persoonlijk en op maat. Voor zowel de kleine afnemer als de grote. De Gouden Ambacht staat klaar voor een bestelling van 70 gehaktballen, maar ook voor 150.000 ballen voor een groot evenement. Graag zetten Henk en zijn team net dat stapje meer waardoor het onmogelijke op smaakvolle wijze mogelijk wordt gemaakt. Of beter gezegd: de smaakvolle gehaktbal die u zoekt, kunnen wij voor u maken. 
De Gouden Ambacht werkt hoofdzakelijk voor horeca, instellingen en de groothandel. Gegarandeerd dat u de smaak ook te pakken krijgt.